Sint in de Schouwburg

| De Goudse Schouwburg | Meer info

Programma

Zaterdag 21 november komt de goede Sint naar De Goudse Schouwburg! In samenwerking met het Jeugdtheaterhuis presenteert de schouwburg een vrolijke Sinterklaasvoorstelling voor alle kinderen vanaf 4 jaar uit Gouda en omstreken. Met een livestream ticket kun je de voorstelling thuis meekijken via internet, stoelplaatsen voor in de grote zaal zijn helaas vol.

Wat kun je allemaal verwachten? De Sint komt langs, wat een feest! Maar o jee, presentatrice Wendy heeft veel te weinig tijd gehad om zijn komst voor te bereiden! Gelukkig schieten Robin en Boaz van het Jeugdtheaterhuis haar te hulp. Ze trommelen een groep kinderen op en met z’n allen organiseren ze een warm welkom voor de Sint. Er zal voor hem gezongen worden, gedanst en een mooi rijmend gedicht voorgedragen. Zelfs zal in de voorstelling van 15:00 uur burgemeester Pieter Verhoeve aanwezig zijn om alle Goudse tekeningen aan de Sint te overhandigen. Alle kinderen in de zaal én thuis mogen meedoen! Heb jij zin om in Sinterklaasstemming te komen met dit spektakel vol dance-a-longs en sing-a-longs? Zorg dan dat je erbij bent…

Met medewerking van Hans Cassa (zanger/performer o.a. Montemuma’s Revenge, Cats & My Fair Lady), Hedwig Duykers (danseres/choreograaf o.a. Djazzex en Jeugdtheaterhuis), Joey von Grumbkow (danser/performer o.a. Kinky Boots), Wendy Hoogendijk (theatermaker/zangeres o.a. Radiostilte en Beer de musical) en 22 leerlingen van het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland.

Er zullen 2 voorstellingen zijn (om 15:00 en 16:15 uur), klik hier om je gratis livestreamticket te bestellen.