Programma

Zaterdag 18 november - Intocht van Sinterklaas

Ook dit jaar zal Sinterklaas weer met zijn boot binnenlopen in onze mooie stad Gouda. Op 18 november wordt het weer een groot feest voor jong en oud!

's Ochtends meert de stoomboot rond 10.15 af aan het Regentesseplantsoen. Om 11.00 zal de stoet de daadwerkelijke intocht door de binnenstad beginnen.

Rond 12.30 wordt de Sint door de burgemeester op het bordes van het stadhuis ontvangen.

Aansluitend zullen de activiteiten van de pietenschool van start gaan, die 's middags nog bezocht zullen worden door de Sint met een aantal van zijn pieten

Zaterdag 25 november - Intocht Winkelcentrum Bloemendaal

Op zaterdag 25 november zal Sinterklaas met zijn pieten zoals elk jaar weer een bezoek brengen aan Winkelcentrum Bloemendaal. De Sint is van 10:30 tot 14:30 uur in het winkelcentrum.

Zaterdag 25 november - Activiteiten in de stad!

Op zaterdag 25 november vindt de Talentenshow van Opa-piet plaats! Als jury-lid is hij op zoek naar kinderen met een speciaal talent. De winnaar van de show mag de act nogmaals opvoeren in het Circus van Sinterklaas! Dus beschik je over een speciaal talent en kun je dit alleen, samen of in een groepje. Kom dan op 25 november vóór 15.30 uur naar de Burgerhal onder het Oude Stadhuis op de markt en meld je aan! Alle acts die optreden voor Opa-piet krijgen als dank voor hun deelname een gratis kaartje voor het circus.  Wil je ook wel optreden maar weet je nog niet hoe? Tussen 13.00 uur en 15.00 uur worden er op diverse plekken in de stad workshops gegeven zodat je alsnog een act kan instuderen!

  • Circusschool - Kop van de Kleiweg 
  • Zingen - Lange Groenendaal (bij Biblebonz)
  • Dansen - Tiendeweg

Zaterdag 25 november t/m 3 december - Circus van Sinterklaas

Voor meer informatie: www.circusvansinterklaas.nl

Zaterdag 2 december - Schoentje zetten

Verdere informatie volgt.